Over Ons


Onze ouderraad is een dynamische groep van ouders die de schoolwerking van hun kind(eren) van nabij willen ondersteunen.

Onze voornaamste taak bestaat erin alle mogelijke initiatieven te ontwikkelen om de banden tussen de ouders, de kinderen en het schoolteam te versterken. Kortom, een brug te zijn tussen de ouders en de school.

Het oudercomité komt maandelijks samen. We bespreken de bestaande en toekomstige activiteiten.

De jaarlijks terugkerende activiteiten van de ouderraad zijn onder andere de organisatie van het schoolfeest, het eetfestijn, onze wafelverkoop, de moederdag pakketten,…

Met het ingezamelde geld ondersteunt de ouderraad de werking van de school door de aankoop van educatief materiaal, de opfrissing van de speelplaats, de organisatie van thema activiteiten en de uitgaven van de busritten voor uitstappen.
De bus

Eén van de belangrijkste zaken waar de ouderraad de school meehelpt is de financiering van de bussen voor de schoolactiviteiten.
De speelplaats

De ouderraad helpt samen met de directie de speelplaats fris en aantrekkelijk te houden. Regelmatig wordt hiervoor budget vrijgemaakt om dit samen aan te pakken.
Acties

Elk jaar organiseren we verscheidene acties om het werkingsgeld van de ouderraad aan te sterken. Deze acties zijn o.a. onze gekende wafelverkoop, het jaarlijkse eetfestijn en de moederdagpakketten.
Schoolfeest

Jaarlijks organiseren we samen met de school een groot feest ter afsluiting van het einde van het schooljaar