Vaderdagactie

7 mei 2021
vaderdag_blog-1-1280x853.png
Op zoek naar een heel leuk cadeautje voor je papa voor vaderdag? Geen tijd om een origineel cadeau te bedenken? Check dan onze apero-verrassingsboxen om je papa in de schijnwerpers te zetten! Keuze uit een een leuke box vol versnaperingen en enkele alcoholische dranken, waaronder het lokale Nobilem bier inclusief het aangepaste glas, of liever een hippe niet-alcoholische box? Check onze mogelijkheden en bestel via onze website!
Klik daarvoor door naar onze webshop en je box is zo besteld! Na betaling kan je je box komen afhalen op zaterdagvoormiddag 12 juni 2021 vanaf 10u30 tot 12 u op de speelplaats van de school.
Bestellingen ronden we af op 20 mei 2021. 
Met de opbrengst kopen we voor ieder kind op onze Triangel-school Pamel een leuk cadeautje op het einde van het schooljaar. Zo kunnen we op een fijne manier dit schooljaar afsluiten en met een leuk cadeautje genieten van een welverdiende vakantie!