Winteractie

24 november 2020
lichterkette-3834926_1920-1280x853.jpg

In deze donkere eindejaarstijden willen we jullie met de ouderraad van Triangel Pamel een hart onder de riem steken, een lichtpuntje zijn en de sfeer in huis brengen.

Daartoe kan je vanaf vandaag op deze nieuwe website een geurkaars of kerstroos bestellen. De kaarsen worden ambachtelijk gemaakt in de streek en bestaan uit 100% natuurlijke producten. Je kan ze kopen via onze webshop voor €8/stuk. De kerstrozen worden ook lokaal aangekocht, het gaat hier om de medium kerstrozen met een potmaat van 10,5 cm. Deze kan je kopen aan €4/stuk.

En speciaal voor deze eindejaarsperiode bieden we een pakketje van 1 kaars + 1 kerstroos voor maar €11,00.

Praktisch

Deze actie loopt tot en met 8 december 2020. Tot die datum kan je bestellen en betalen. Alle bestellingen verlopen online via de webshop en dienen betaald te worden via overschrijving en dit ook ten laatste op 8 december 2020. Bestellingen waarvan de overschrijving ons niet of niet tijdig bereikt, zullen worden geannuleerd en indien nodig terugbetaald worden.

De levering van je bestelling zal plaatsvinden in het Sportvlot (achter de school) op maandag 14 december 2020 vanaf 15u30.

Kaarsen

Kerstmis in een potje! Geniet van de geur van kerst in jouw huis dankzij een sojakaars van Herbello.

Deze ambachtelijke geurkaars bestaat voor 100% uit natuurlijke producten. De was is gemaakt van sojaolie. Zo komen er nauwelijks of geen schadelijke stoffen vrij bij de verbranding, is er minder kans op allergische reacties en de branduur ligt ongeveer 50% hoger.

De wiek is gemaakt van hout. Ook dit zorgt voor minder schadelijke stoffen bij de verbranding. De geur is afkomstig van etherische oliën. Deze oliën zijn 100% natuurlijk en dus onschadelijk voor mens en milieu.
Kerstrozen

Opdat jouw kerstrozen zo lang mogelijk zouden mooi blijven hebben we een paar praktische tips opgelijst voor jou:

  • Geef ze water, maar niet teveel. Een goede tip is om ze één keer per week in water zetten tot er geen “bubbels” meer boven komen.
  • Een kerstroos heeft licht nodig, maar zet ze niet in het directe zonlicht, daar ziet ze van af!
  • Zorg er ook voor dat ze niet in de tocht staat. Ook hier kan een kerstroos niet tegen.